четвер, 15 березня 2018 р.

НУМО, ДІВЧАТА!
Тануть сніги, біжать струмочки, починає пробиватися перша травичка,  з'являються тендітні квіти, чути спів пташок... Це настала Весна — найпрекрасніша пора року, оспівана поетами за свою первозданну красу.
Весна приносить із собою не тільки довгоочікуване тепло, вона приносить радість і надію, надію на краще. Після невблаганних морозів та лютих завірюх, після снігів, які вкривають землю пуховою ковдрою, після зимової сплячки, у яку, здається, впадають не лише деякі види звірів, а вся природа, нарешті настає Весна — прекрасна царівна у зеленому вбранні та віночку ніжних квітів.
Найніжніше і найжіночніше свято в році — 8 березня. В цей день всі дівчата і жінки чекають виконання бажань, романтичних подарунків, квітів і мріють про «жіноче щастя». Саме на початку весни хочеться побувати в казці, відчути себе коханою, ніжною, рідною. Від найменшої дівчинки до дорослої леді, мами і бабусі — всі жінки хочуть відчути увагу сильної половини, їх турботу, доброту.
Наші дівчатка прекрасні, ніби весна!  Хлопчики нашого класу дуже поважають дівчаток, тому підготували поздоровлення, конкурси, різноманітні розваги, привітали дівчаток. Ми весело і чудово провели час!


Немає коментарів:

Дописати коментар